De ce trebuie evitati fotografii de nunta ieftini

Atunci cand se programeaza o nunta majoritatea persoanelor incearca sa reduca costurile si la ce credeti ca renunta ? La amintirile lor!

Si totusi intr-o perioada de criza multe persoane o fac inca, sperand sa astfel vor economisi niste bani, dar nu este deloc asa, vor sfarsi prin a plati un pret foarte scump si anume amintirile lor. Sunt foarte multe cazuri in care fotografii au distrus amintirile tinerilor casatoriti si nu a mai fost nimic de facut.

Amintirile tale depind doar de fotograf, nu incerca sa reduci costurile


Peste ani va cu siguranta este o placere sa poti privi fotografiile de la cel mai frumos moment din : nunta

Acele momente pline de emotie doar un fotograf profesionist le poate capta, sa ne tinem cont totusi ca nunta este un eveniment unic ce nu poate fi reluat in cazul unor fotografii sau filmari nereusite, de aceea alegerea unui fotograf profesionist este esentiala si varianta cu “cunosc eu un un baiat care are camera” este exclusa aici.

Ei bine cum facem asta, cum gasim persoana potrivita ?

In cazul in care nu aveti o persoana recomandata si pe care ati vazut-o cum lucreaza, mai jos aveti cateva sfaturi care or sa va ajute sa dati de ea.
Mai intai de toate trebui e sa stiti ceea ce doriti, cautati pe google fotograf nunta , alegeti unul care la prima vedere va place si uitati-va cu atentie la stilul sau, fiecare fotograf are un stil artistic, apoi controlati portofoliu, daca este ceea ce doriti fixati o intalnire.

Prima impresie conteaza, atitudinea lui pozitiva si experienta este obligatorie. Trebuie sa cunoasca pasii in care se desfasoara nunta foarte bine, doar asa va stii sa fie mereu la momentul potrivit. La fel si stilul lui de a comunica cu voi si cu invitatii este de luat in calcul, nu am vrea un fotograf care este mereu suparat, inchis si care nu baga pe nimeni in seama nu?

La final trebuie sa va placa voua nu celorlalti, daca a trecut testul incercati sa obtineti de la el o data cand are urmatorul eveniment, asa il puteti vedea si cum lucreaza.
Este recomandat sa incheiati un contract cu fotograful , astfel evitati multe neplaceri, cum ar fi minimul de poze garantate, calitatea si nu in ultimul rand prezenta lui in ziua nunti.

Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Minunile de lângă noi